2010. augusztus 1., vasárnap

Ismét egy új hónap

Itt az augusztus, lassan végre a nyárnak, ahogy nagymamám mondaná, és ettől midig olyan szomorú lettem, mert hisz még van egy teljes hónap a nyárból, miért kezdjük el most búcsúztatni. De mégis összeszorul a gyomrom, ha arra gondolok, már csak 25 nap és az én gyönyörűségem első szülőiére megyek... ÁÁÁÁÁÁ De már a Galaxis útikalauz stopposoknak első számú szabálya is az, hogy NE PÁNIKOLJ!
A hét második fele elég mozgalmasra sikeredett. Találkozás barátokkal, chat-chat, és mindig jó rádöbbenni, hogy mindannyian gyarló kis emberek vagyunk, tele a magunk kis gyarló hibáival. De talán a bölcsek erre mondják, hogy nem vennénk észre a fényt, ha nem lenne árnyék.
Tegnap anyum itt maradt nálunk unokázni és honfoglalózni, naná, hogy levertük Anthyt, aztán persze, ahogy az már lenni szokott, ő is minket :D
Beni életében is fordulópont következett be, kivettük a rácsokat, és elszabadult a mi kisbabánk. Sajnos néha túlságosan is, most kezdődnek az igazán izgalmas éjszakák, mikor ő még nem szeretne lefeküdni, pedig már bizony ideje lenne.
Olyan jó érzés, mikor a fiúk már alszanak, én még fent vagyok és arra gondolok itt a családom. Kicsit ijesztő, de nagyon jó.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése