2010. július 6., kedd

Gyopáros

Vasárnap hajnalban Beni elutazott a nagyszüleivel vidékre. Már most nagyon hiányzik, de hála Anthynak, ki fogom bírni :) A vonathoz kikísértük az Urat, aztán kimentünk körülnézni a bolhára. Nagyon jó volt mazsolázgatni a könyvritkaságok között, megint el tudtam volna ott költeni egy kisebb vagyont, hiába olcsó minden. Láttunk néhány kiskutyát kamillázni a ketrecekben, ezúton is együttérzésem küldöm nekik, mert nagyon meleg volt. Némi sétafikálás utána hazajöttünk, és ALUDTUNK!!! Délután barátozás volt, végre találkoztunk Gabival és Petyával. Ők bicikli versenyről jöttek hozzánk egy doboznyi babaruháért, amit anno kölcsön kaptam (és szuperek voltak). Jót dumáltunk, a fiúk Catanoztak, Gabi meg idegbajt kapott egy fa ördöglakattól :D Mindent összevetve, szuper kis este volt! Miután a vendégek elmentek még lementünk sétálni egyet a kellemes és szúnyoggal teli nyárestébe.
Hétfőn annak örömére, hogy nincs gyerek, elromboltunk a TB-hez taj kártyát csináltatni, és még ehhez hasonló potom ügyeket intézni, amihez nem kell más, mint rengeteg idő, és némi pénz, mert hát ugye Isten malmai sem őrölnek ingyen. Ezután következett az én kis Szemes történetem, azaz elmentünk a Tengerszem nevű boltba, ahol ha minden igaz, vége vehetek magamnak egy csomó pénzért olyan napszemcsit, amiben végre látok is... Na, nem így történt. Kiderült, hogy spéci igényeimhez spéci hely kell, tehát fáradjunk el a szemüveg forgalmazójához (mellesleg ebben van is némi logika, csak bakker ezt miért nem mondták el már múltkor). El is fáradtunk, mármint mind a két helyre :) A második volt a nyerő, ahol azonban kiderült, hogy a számomra legmegfelelőbb, legmodernebb szemüveg potom 51 000 Ft-ba kerül, hát nem szuper. No már most ha én ebbe a szemüvegbe szeretnék még egy belepattintható dioptriás lencsét is, akkor az még kb egy 20-as. Egész értéktőzsde lesz a fejemen. Mondtam a nagyon kedves (tényleg az volt) eladó hölgynek, hogy hát akkor erre még alszunk egyet-kettőt.
Némi felüdülést kerestünk a Westendben, amit egy kiadós Alexandrázás követett, ami nem valami perverz leszbishow, csak újra a könyvek. De ha már ott jártunk természetesen nem hagytuk ki az antikváriumokat sem és azokat is végigtúrtuk. Fejben megint csak elköltöttünk több ezer forintot. Majd feszültséglevezetésül lesétáltunk a HÉV-hez a Margit hídhoz, szuper volt! Mire hazaértünk teljesen kipurcantam, de megérte, mert szuper nap volt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése