2010. október 25., hétfő

2. születésnap

Az első szülinap attól nagy szám, hogy első, és hogy vajon mit ehet a gyerek. A második viszont már olyan, amit tényleg átélhet a pöttöm, épp ezért már fontos, hogy mi az ajándék, milyen a torta, és nem utolsó sorban a hangulat. Szinte gyerekkori izgalommal vártam már ezt a napot. 21-én este Apával megcsináltuk a tortát, amiben tényleg külön poén volt, hogy mindketten kivettük belőle a részünket. Az ajándék megszerzése is hasonló elven alapult. Először favonatot szerettünk volna, mivel mostanában minden "Csihuhu", de sajna nem találtam időben megfelelőt (itt értsd, rohadt drága). Amikor is rátaláltunk egy három szintes garázsra, ami így utólag jó választásnak bizonyult.
Maga a nagy nap: szokásos korán kelés... mostanában kisfiam madárnak érzi magát, és valóban a tyúkokkal fekszik, ennek következtében viszont iiiiszonyú korán kel. Délelőtt gyorsan elszaladt, még igyekeztem valami rendet vágni itthon, aztán alvás. Délután megjött Pesti Mama, és kezdődhetett a buli :D
Kisfiam gyakorlatilag már a dobozt is kielégítő ajándéknak tartotta volna, már-már az is lenyűgözte. De azért persze kibontottuk, és össze is szereltük a garázst (megjegyzés: igazából felesleges bármit összeszerelni, mert 5 perc és darabokra szedi). Ez után következett a torta evészet, lásd fent a kép. Úgy látszik ez a csupacsokivajkrém kombó az igazi út a férfiak felé. Az egész este remek hangulatban telt. Anyu itt aludt nálunk és másnap ellátogattunk a skanzenbe is, illetve együtt örvendeztünk mivel megszületett az első unokatesó!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése