2011. június 23., csütörtök

Újabb filmek!

Még anno első nagy szerelmem ajánlott egy filmet, amit potom 10 év után sikerült is megnéznem, ez nem más Craft, azaz szép magyarul Bűvölet c. film. Alább itt egy kis ízelítő a zenéből. Magáról a filmről azt tudom elmondani, hogy a maga nemében hangulatos, de e végén nekem a kukacos bogaras rész nos az fúúúúj. Nem bántam meg, hogy megnéztem :)


A következő, amit említésre méltónak tartok, az a Gru, eredeti címén Despicable Me. Kellemes egyestés animációs film, nem mondom, hogy a kedvencek közé emelkedett, de egyszer mindenképp ajánlott. Főképp mert a zenét Hans Zimmer bátyó írta.


Más:
Kislányom immár három hetes, és nagyfiam elballagott a bölcsiből, igen már ott is van ballagás. Kapott szép kis tarisznyát, és volt egy helyes kis ünnepség is. Aki néha jár békáson az talán már találkozott a mi helyi utcazenészünkkel, itt most nem arra a pár másik kontárra gondolok, akik önkritika nélkül rontják a levegőt, és mímelik a zenélést. Az illető, valóban tehetséges, mindig örülök, ha hallhatom, hogy játszik. A férjem már csak úgy hívja "a barátod". Hát messze nem mint férfi vonz, de a hangja hihetetlen jó és mellé még gitározik is. Ami miatt ezt leírtam az az, hogy arra a bizonyos bölcsödei ballagásra őt hívták el, hogy zenéljen a kicsiknek, és szuper jó volt! Látszott, hogy barátunk készült a műsorra, és nem tartotta méltóságán alulinak táncolni, gitározni a gyerkőcöknek, anélkül, hogy ez kínos lett volna. Persze az én fiamat nem ez érdekelte, de ő már csak ilyen renegát.

Ezen kívül a héten megkértük lányom leendő keresztszüleit, hogy vállalják ezt a nemes posztot. Sajnos azt még nem tudom mikor tudjuk szerét ejteni a névadónak, de majd csak összehozom azt is :)

Nos egyenlőre ennyi, most pedig élvezzük tovább a kint tomboló vihart...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése