2012. április 10., kedd

Vannak napok...

Vannak napok, amikor úgy érzed minden sikerül, minden jó, szép. Az összes madár neked dalol, az összes virág neked tárja ki szirmait. Na, nekem ez nem az a nap.
Valahogy minden összejött, és nem a jó értelemben.
1. Szegény másodszülöttem beteg, úgy ébredt, mint aki lefejelte az asztalt. Náthás, jön a foga, tegnap még láza is volt. Már nézni is rossz, ahogy kínlódik.
2. A bútorszállító két és fél órás csúszással kezdte meg annak a pár szerencsétlen bútornak az átszállítását, amire hónapok óta gyűjtünk, és most is csak azért sikerült, mert megelőlegezték nekünk. Fogadjunk, hogy nem fognak elnézést kérni... Naná, hogy elszúrták az egész napomat, lecsúsztunk az orvos rendeléséről, és még nekik fog feljebb állni. De ugye, ahogy Hajós András mondta: én nem tudok felemelni egy szekrényt, szóval befogom.
3. A férjem projektmókusa rossz kódot íratott be a szerződésbe, a könyvelés visszadobta a számlát, most szerződésmódosítás, új számla, új teljesítési, a pénz késik... ki tudja mennyit. Persze lehet verni az asztalt, hogy akkor a pm bűnhődjön, fizessen stb., de erre is ugye baromi sok esély van.
Így van az, hogy valóban várod, hogy mikor kanyarodik be utánad a villamos, még akkor is, ha tudod a környéken nem is jár sehol.

... tényleg nem kértek bocsánatot, bár mondták, hogy nem rajtuk múlt, oh és plusz öröm, hogy olyan cuccot is elhoztak, amit nem kellett volna, de megoldottuk :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése